Филе от сьомга с ананас

11 март 2015

Необходими продукти за 4 порции:

4 филета от сьомга
4 шайби ананас
5 с.л. лека майонеза
1 с.л. мека горчица
1 с.л. мед
1 лимон
черен пипер

Начин на приготвяне:

Забърквате майонезата, горчицата, меда и сока на лимона като сос и добавяте черен пипер на око. Овалвате в получената смес филетата от сьомга и ги подреждате в тавичка, след което я покривате с фолио. В предварително загрята до 220 гр. фурна печете около 15 мин. Изваждате тавата и подреждате върху филетата шайбите ананас. Запичате още 10 мин. във фурната без фолио и само на горен реотан. По желание, може да добавите върху ананаса и парченца топено сирене, преди да върнете филетата във фурната.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)