Уникално парти на "Уникалните Естейтс"!

Уникално парти на „Уникалните Естейтс“!

08 декември 2014

Unique Estates e запазен знак на имотния пазар у нас. Компанията е основана през 2006 г. с идеята да се специализира в сектора със специални клиенти и луксозни имоти. Фирмата е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital.

Уникално парти на "Уникалните Естейтс"!

Вече 8 години, с опита и знанията натрупани от партньорството си с Christie’s Great Estates – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти,  Unique Estates има  възможността да оперира луксозни имоти както в България, така и по цял свят.

DPP_2010

С  персоналното отношение към всеки клиент, с точното формулиране на очакванията на страните по сделките, с  високото качество услуги, отговарящи на международните стандарти, лоялност и коректност, компанията се радва на най-високи позиции  сред останалите агенции на пазара. Също така се радва на много доволни клиенти, което ясно и точно се затвърди и почувства преди дни на представително парти в бившия ресторант „Крим“.

DPP_2025

„Имаме амбицията да станем Ваши приятели и партньори във всички области, свързани с луксозните имоти.“ Това амбициозно послание на Unique Estates видяхме реализирано на живо – много партньори, клиенти, които са преди всичко приятели дойдоха, за да поздравят компанията и лично красивата и успешна собственичка – Весела Илиева. 

DPP_2109

Специално за In Life Весела Илиева разказа за организираното всяка година, в първата седмица на декември, така наречено Golden Party, което е само за членовете на Golden Club. В него членуват най-специалнитe клиенти и партньори на лидерската агенция за луксозни имоти в България.

DPP_2015

Всяка година компанията изненадва с интересно събитие, но тазгодишното издание бе наистина уникално. Престижната агенция ОТВОРИ ВРАТИТЕ на познатия от миналото ресторант „Крим“, който всъщност днес е една изключително аристократична къща, една от най-хубавите в София, с история и безценна атмосфера.

DPP_2008

Приятелите и гостите изпълниха очарователния имот, разглеждаха го с интерес и инвеститорско любопитство. Весела Илиева лично посрещна всеки един от тях с усмивка и позитивно послание, а агентите от компанията учтиво ги разхождаха из стаите и залите на къщата. С чаша изкрящо шампанско Veuve clicquot, разбира се.

DPP_2028

Атмосферата на изисканото парти бе допълнена от изящна класическа музика. Оживените разговори на присъстващите, нови запознанства и стиснати ръце на стари делови приятелства – всичко това продължи до късните часове, защото никой от гостите не бързаше да напусне едно уникално парти, в неповторимата атмосфера на престижния имот и с изненадите и забавленията, които домакините от Unique Estates поднесоха.

DPP_2032

Уникално парти на Уникалните Естейтс!

  

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)