Уайнстийн съвсем я закъса, обвиниха го в педофилия

03 ноември 2018

Бивш фотомодел от Полша обвини холивудския продуцент Харви Уайнстийн, че се е опитал насила да я склони към интимна близост, когато е била непълнолетна. Жената, чието име не се съобщава, се е обърнала към съда в нюйоркския район Манхатън.

Тя твърди, че се е запознала с Уайнстийн на парти в Ню Йорк през 2002 година, когато била 16-годишна. Продуцентът предложил на момичето, което искало да стане актриса, да се срещнат след няколко дни на работен обяд. Но вместо това я отвел в нюйоркската си квартира.

Харви Уайнстийн с Куентин Тарантино.

Харви Уайнстийн с Куентин Тарантино.

Там Уайнстийн пристъпил към агресивни и сплашващи опити да я склони към нежелана близост, за да може да получи кариера на актриса. Жената се съпротивлявала и му отказала, което вбесило продуцента, но той все пак я оставил да си замине, се казва в съдебните документи.

След това Уайнстийн в продължение на 10 години се опитвал да постигне близост с нея и дори й дал да се снима в епизодична роля в един от неговите проекти, но така и не успял да постигне своето. Адвокатът на Уайнстийн Бен Брафман определи обвиненията като изфабрикувани и несъответстващи на действителността.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)