Търсят се приятели на българския мед

Сподели:

Дегустации на мед, много подаръци и полезна информация може да се научи на Дните на пчелния мед, които започнаха в столицата. Героят Супер М ще организира игри за децата, ще им разкаже как се прави медът и колко е полезен. Инициативата се организира от Сдружение биологично пчеларство за втора поредна година. Щандове за дегустация и игри ще гостуват по един ден във всеки град и ще бъдат открити в периода 22 юни – 29 юли в София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Елена.

IMG_9482

Програмата на събитията от първата кампания беше фокусирана главно към българските пчелари и проблемите и развитието на сектора за производство на мед в страната. Това лято Дните на пчелния мед включват интерактивна програма, която е обърната към широка публика – всички, които искат да научат повече за пчелния мед и желаят да го опитат.

DPP_0004

Инициативата на Сдружение за биологично пчеларство си е поставила за цел да спечели още приятели на пчелния мед. Кампанията може да бъде подкрепена и на страницата във Facebook. Основното послание – „Силата на пчелния мед“, тази година се разшири с мотото „Лъжица мед на ден и силата е с мен!“. Началото на кампанията беше дадено в Княжеската градина (пред Паметника на Съветската Армия) в София.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...