Роби Уилямс

Той е тук!

28 октомври 2014

Поздравления за Роби Уилямс и съпругата му Айди Филд по случай раждането на сина им. Две години след появата на дъщеричката им Теди, вчера се роди второто дете на двойката. Щастливите родители все още не да обявили името на момченцето си.

Роби Уилямс

Гордият татко активно участваше в процеса на раждането- през целия ден той държеше своите фенове в течение на събитията, като публикуваше снимки и кратки клипове от различните етапи.

Първото кратко филмче, озаглавено „Сестра, тя отново стана от леглото!“, например, показва как бременната му жена танцува в началото на деня.

В друг клип Уилямс пее на съпругата си, когато вече раждането е започнало, а последният филм  е заснет след появата на бебето. В него Роби разказва за емоциите и щастието от чудото, случило се през деня:

„Той е тук! Часът е 3.10. Никога не съм бил по- влюбен… Никога не съм бил по- горд в моя живот!… Беше прекрасно- няколко емоционални, уникални часа. Благодарим Ви, че станахте съпричастни с нас по този начин. Ние сме щастливи, защото имаме красиво малко момче.”

Поздравления!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)