„Телефонно“ изкуство

13 юни 2014

Мобилните телефони постепенно се превърнаха в неразделна част от ежедневието ни. Всеки от тях е снабден и с камера, с която снимаме (почти) всичко, което се изправи пред очите ни. Понякога резултатите са толкова неочаквано красиви, че си заслужава да станат достояние и на по-широка аудитория.

ippawards-iphone-ipad-photography-awards-2014-7

Поради тази причина е факт и конкурса iPhone Photography Awards. Както се досещате от заглавието му, единственото условие е кадрите да са били заснети с iPhone, iPod или iPad. Резултатите са наистина впечатляващи. Участниците се конкурират в различни категории – „Животни“, „Деца“, „Архитектура“, „Новини“, „Дървета“, „Цветя“, „Пейзажи“ и т. н.

ippawards-iphone-ipad-photography-awards-2014-5

В осмото поредно издание на конкурса се състезаваха 54-ма творци от 17 държави, между които Франция, Германия, Тайван, САЩ, Израел, Мексико и др.  Представяме ви някои от най-добрите им попадения.

снимки: ippawards.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Супер 🙂 Като погледна към фотоапарата си ,и като знам ,колко пари дадох за него само преди няколко години и колко много го исках ,и като знам възможностите на телефонната ми камера,съжалявам че го купих .

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)