Телефоните Nokia са официален партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“

06 март 2020

HMD Global обяви, че телефоните Nokia са официален партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. След броени дни излиза и рекламата с участието на Лашана Линч в ролята на агент Номи, вдъхновена от филма. Тя е дело на режисьора Ама Асанте, носителка на наградата BAFTA, и е част от най-голямата глобална маркетингова кампания на HMD Global до момента и представя Nokia като „Единствената джаджа, от която се нуждаеш“.

Photo credit should read: Doug Peters/PA Wire

Няколко телефона от портфолиото на Nokia ще се появят в „Смъртта може да почака“, като част от интегрирана кампания в кината, дигиталните платформи, социалните мрежи, градската среда и в търговската мрежа, която ще стартира на 8 март, международния Ден на жената. Началото ѝ ще бъде отбелязано с премиерата на 90-секундното видео, което разкрива и един от предстоящите смартфони Nokia.

Мистериозното устройство ще бъде официално представено на 19 март, няколко месеца преди премиерата на „Смъртта може да почака“, който ще бъде в кината на Обединеното кралство от 12 ноември. Други, неподвластни на времето телефони Nokia с „роли“ във филма, са Nokia 7.2 с мощна, 48MP тройна камера с технология Quad Pixel и оптика ZEISS, както и култовият любимец на феновете Nokia 3310. Партньорството с филма дава възможност на HMD Global да демонстрира статута си на световен производител на смартфони с Android с изявен ангажимент към сигурността, бързината и иновациите, който може да посрещне нуждите дори на най-взискателните клиенти в света: агентите на MI6.

Видеото е заснето на фона на отличителни сгради в небето над Лондон, сред които катедралата „Свети Павел“ и емблематичния небостъргач The Shard. Агент Номи използва разнообразието от възможности на новия смартфон Nokia, за да завърши успешно мисията си.

Nokia visual

Като говори за съвместната си работа с HMD Global, дома на телефоните Nokia, Лашана споделя: „Първият ми телефон беше Nokia 3210, когато бях на около десет години. Погледнато от дистанцията на времето, това всъщност беше моят смартфон на 90-те. Възможността да сменям панелите и да играя на „Змията“ ме впечатляваше! Като наблюдавам колко много са се променили смартфоните Nokia през годините, за мен беше особено вълнуващо да изиграя ролята на Номи, която помага да бъде представен най-новият смартфон на тази емблематична марка.“

 Режисьорът на рекламата, Ама Асанте, споделя: „Винаги са ме привличали проекти, подчертаващи силата и интелекта на жените – сценарият на тази реклама беше разработен така, че да представи Номи като топ агент, който не се страхува да се изправи срещу лошите и то с безпардонно чувство за хумор.“

Юхо Сарвикас, главен продуктов директор на HMD Global, коментира: „С оглед на новината за отлагането на премиерата за 12 ноември, пред нас се очертава една наистина вълнуваща година преди дългоочакваното излизане на филма. Малко са културните явления, в които технологиите имат ключова роля така, както е в „Смъртта може да почака“. Почитта на филма към иновациите, в съчетание с удивителната технология, вградена в нашите продукти, превръща всеки смартфон Nokia в единствената джаджа, от която всеки, дори и тайният агент, се нуждае. Именно това прави нашето партньорство толкова силно.“

„Доверието, сигурността и емблематичният качествен дизайн са основополагащи за телефоните Nokia и нашите ценности се припокриват с тези на „Смъртта може да почака“ и на новия специален агент Номи. Изключително горди сме, че можем да направим най-новите технологии достъпни за всички. С нетърпение очакваме да изпълним тази мисия чрез партньорството си с филма“.

Nokia_Lashana

„Смъртта може да почака“ се разпространява в кината във Великобритания от Universal Pictures International от 12 ноември, а в САЩ от United Artists под шапката на MGM от 25 ноември 2020 година.
В „Смъртта може да почака“ Бонд е напуснал активна служба и се радва на спокоен живот в Ямайка. Спокойствието му обаче приключва бързо, когато старият му приятел Феликс Лейтър от ЦРУ се появява с молба за помощ. Мисията за спасяване на отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното, което води Бонд по следите на мистериозен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)