"Творческите" закуски на Ани Видия

„Творческите“ закуски на Ани Видия

04 януари 2015

Какви ли „творчески“ закуски да измислим на децата си? Всеки ден се събуждаме с въпроса: какво ще закусват те? Дали няма да им е скучно и нали ще им е вкусно? Защо никога не си изяждат закуската?

"Творческите" закуски на Ани Видия

Ето, че Ани Видия дава един интересен и идеен отговор на тези въпроси. Тя публикува снимки със своите „творчески“ закуски. „Колкото и по-рано да  ставам от децата си, все не ми стига време да направя нещо различно. А  тези закуски изглеждат забавни  и апетитни, дори ми отнемат по-малко време за приготвяне. Понякога и ние с мъжа ми си ги хапваме с удоволствие“, споделя тя.

0051__880

От всички храни, тези хотдог колбаси най-лесно се подреждат във височина и бързо се преобразяват в детски герои.  В акомпанимент с прясно изпечени малки хлебчета и ефектно нарязани зеленчуци и ето, че веселата закуска е готова.

0303__880

Разгледайте интересните играчки или символи, които ви заобикалят цял ден и вижте идеи в тях. Никак не е трудно  – ето и малко идеи в снимки. Сигурни сме, че децата ви ще започнат да очакват закуската с нетърпение и няма изобщо да ви се налага да ги убеждавате да я похапнат.

0162__880

Дори може да стигнете до там, че да разработите цели истории, дори сериали….

0125__880

Опитайте още от следващата сутрин…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)