Създадоха уникални бижута от… светлина

17 ноември 2014

Мобилните приложения днес могат да се използват на практика почти за всичко – от това да запазите билети за концерт или пътуване, до това да следите пулса си или да пазарувате онлайн. Оказва се обаче, че чрез мобилните приложения може да носите дори бижута! Точно така – с помощта на смартфона си може всеки ден да бъдете уникални и различни и да носите бижута създадени само за вас. Но това съвсем не е всичко – уникалните бижута са създадени не от друго, а от светлина!

Създадоха уникални бижута от... светлина

Създадоха уникални бижута от… светлина

Правилно сте разбрали – така наречените „бижута на бъдещето“ са направени от светлина. Благодарение на специалното приложение, смартфонът ви може да проектира желаното бижу върху шията ви. „Бижуто“ може да реагира на движенията на човек и да променя формата си, за да изглежда максимално естествено.

03-neclumi

За момента проектът е във фаза на разработка и приложението е само прототип, но се надяваме в близките години да стане масово достъпно. Трябва да признаем, че ако приложението наистина излезе на пазара, това може да предизвика истинска революция при аксесоарите. За момента обаче, може да се насладите на Necklumi в следващото видео:

текст: Елена Михайлова
снимки: luxurylaunches

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)