Създадоха приложение за виртуален партньор

Създадоха приложение за виртуален партньор

23 януари 2015

Създадоха приложение за „невидим партньор“, с което да изпитате какво е да имате перфектна връзка.

На много жени им се е случвало да изпратят цветя до себе си, но да си измислят гадже вече може да означава самота или болест. Въпреки това, Матю Хоман и Кайл Тавор са създали приложение, позволяващо на потребителите да изпитат мечтаната, но фалшива връзка.

Срещу 24,99 долара на месец получавате виртуален партньор, който да проектирате сами, да изберете начин, по който изглежда и дори типът мъж, който да бъде. Той ще ви изпраща съобщения, ще ви пита как сте, ще бъде до вас, когато сте самотни.

Първо му избирате име и възраст. След това избирате снимка на мъж, на който „виртуалния ви партньор“ да прилича. Като приключите с физическите черти, се залавяте с характера, личността и интересите на бъдещата си половинка. Може да кликнете върху „остроумен и образован“ или „мил и грижовен“. Подбирате хобитата му, любимите му книги и това, с което обича да се занимава. Програмата ви моли дори да опишете как сте се запознали.

Въпреки че вие нямате реална връзка, приложението ви учи как да се държите с друг човек, за да може нещата между вас да се получат. Създателите го описват като приложение, което да задоволи романтичните ви нужди.

снимка: gambargadget.info

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)