Стоян Николов-Торлака твърди, че „Май ше ни бъде“

17 декември 2016

Първата издадена книга на Стоян Николов-Торлака е „Северозападен романь“, „Автономията????“ е нейното продължение, а наскоро излезе „Май ше ни бъде…“ – третата част от тази поредица.

Стоян Николов Торлака

Стоян Николов-Торлака сам казва за книгата си:
„Она не е толко първична, колко „Северозападен романь“. Она не те сблъсква толко брутално с реалнустта, колко „Автономеата????“. Нищо подобно! Она е книга за надеждите, опитите, грешките, зетите и незетите поуки, за дръзновението и биеньето като мътна вода у брег и резултатите от положените усилеа. Она е книга за надборванье на характери, за смех през слъзи, за фръганье урбулешката у длибокото и конфузни ситуации, за минички проблеми и грандиозни решенеа, за грандиозни решенеа и минички проблеми. За пепел и плева, болна амбицеа и истинска съпричанус, ама и за силата на човешкио дух, за странни обрате и наглед неумесни действеа, къде водат до неочекван резултат.

Стоян Николов Торлака

Преди сичко обаче, она е книга за преражданьето на едно местенце, за новото начало, за новио живец, за силата на дръзостта и верата у тебе си. И е книга за много смех. През слъзи.
Не сте чели такава дивотия, даже и от тия, дека я ги пишем, гаранцеа давам!“

Стоян Николов Торлака

„Силно се надявам да ме разберете, па, ако не, кво толко? Нема да е болка за умиранье ни за мене, ни за вазе. Сега ви предлагам да си изплакнете подробностете, да си облечете халато, да си сипете чаша бордо набор меджу двете световни, да палнете камината у трапезареата на мезонето си с изглед къде Алтиплано у Андите и да слушате да ви разпраам кво стана.“

Стоян Николов Торлака

In Life TV ви предлага една среща със Стоян Николов-Торлака, за да научите повече за самия него и новата му книга.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)