Столичният спортен комплекс World Class Spa & Fitness отпразнува 9-ия си рожден ден

Столичният спортен комплекс World Class Spa & Fitness отпразнува 9-ия си рожден ден

21 ноември 2014

С Ден на отворените врати и шумно парти отпразнува своя 9-ти рожден ден столичният спортен комплекс World Class Spa & Fitness. Най-запалените привърженици на бодибилдинга и здравословния начин на живот сред родните звезди се събраха, за да демонстрират принадлежност към групата на активно спортуващите. Актьорът Дидо Мачев, изпълнителките Джина Стоева, Ивена, Брияна, Галияна Арсова, футболистът Славчо Тошев и други се оказаха сред най-отдадените на движнието и спорта. Забавният Дидо Мачев, който е безапелационно стана победител в здравословното реалити на БНТ „Влез във форма с нас” се похвали, че в рамките на година се е разделил с 14 кг. 58-годишният актьор освен с бодибилдинг, поддържа добрата си форма с конна езда и паневритмия.

Столичният спортен комплекс World Class Spa & Fitness отпразнува 9-ия си рожден ден

Една от талантливите български изпълнителки с особено отношение към спорта и екстремните преживявания, участник в реалити формата „Сървайвър” – Джина Стоева, е категорична за благотворното влияние и добрите ползи от спорта: „Аз съм на мнение, че спортът е най-важното условие и занимание за един истиснки сървайвар в съвременното общество. За да оцеляват в ежедневието и за да бъдат победители във всичко, което правят; да имат увереност и дисциплина, младите хора трябва да спортуват.”, категорична е за влиянието и добрите ползи на спорта Джина Стоева.

DPP_20951

За да стимулира и награди последователите на активния начин на живот за деветия си рожден ден World Class Spa & Fitness отличи най-усърдните в тренировките. Експертното жури от професионални спортисти и модни експерти определи Лице на комплекса.
В състава на журито бяха: съдията от Българската федерация по културизъм Георги Георгиев; мис фитнес Десислава Петрова; спортистът Павел Цонев; актьорът, модел и дългогодишен последовател на бодибилдинга Михаил Кирков, когото зрителите познават от реалити фомата „Къртицата”; „Мисис България Глоуб 2007” Мариана Маринова; „Мисис България 2013 Millennium” Малина Димитрова и маркетинг мениджърът „World Class Spa & Fitness” Виолета Драганова.

DPP_20908

„Критериите, по които оценявахме кандидатите са не само добре конструираниото и поддържано телосложение, а цялостна визия и артистичност. Българинът е на едно от първите места по заболявания от наднормено тегло, а хиподинамията е бич на новото време. Надявам се, чрез подобни състезания да създаваме импулс у младите хора да се движат и спортуват. Спортът облагородява, възпитава на дисциплина и добра кондиция, шлифова характера. Спортът лекува слабостите на духа. Призовавам всички да спортуват, за да имат един здрав дух в здраво тяло.”, коментира конкурса културистът Георги Георгиев.

DPP_20977

25-годишната Симона Найденова от София спечели приза Лице на World Class Spa & Fitness при дамите. Симона се занимава с фитнес от 10 години. За кратък период се превръща спорта в професия, но към момента спортува за удоволствие и добър тонус. Тренира минимум 5 пъти седмично и спазва хранителен режим, базиран на белтъчини, полезни мазнини и малко въглехидрати.

Ерик Тонед съответно е Лице на World Class Spa & Fitness при мъжете. Ерик е на 21 години, студент в Университета по архитектура строителство и геодезия. Работи във фирма за недвижими имоти и пише статии в интернет сайт. Персонален фитнес инструктор е и модел. Финалист е в конкурса MANHUNT.

Със специалната награда на журито беше удостоен Слави Славов, който с подкрепата на фитнес инструкторите по бодибилднг и спининг в World Class Spa & Fitness, в рамките на няколко месеца е успял да редуцира теглото си с 32 кг.

DPP_20918

1000 столичани посетиха спортния център в деня на отворените врати по случай 9-ия рожден ден. В спортен комплекс World Class Fitness&Spa гостите могат да избират между различни зони за спорт, аква удоволствия и релакс; или да се поглезят с тренировки по боди формър, йога, спининг, народни танци, модерен балет, джу-джицу, водна аеробика и други.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)