Стефано Габана: Ти си уникален и такъв ще останеш до края на живота ми

Сподели:

По повод на Фестивала на писмата, който ще се проведе в Милано в периода между 29 септември – 05 октомври Стефано Габана за първи път през 30-годишното му партньорство с Доменико Долче взе перо в ръка и изля душата си.  Corriere Della Sera публикува писмото, а ние, от In Life, ви го представяме на български език.

Стефано Габана: Ти си уникален и такъв ще останеш до края на живота ми
Стефано Габана: Ти си уникален и такъв ще останеш до края на живота ми

Скъпи Доменико,

Никога не съм ти писал писмо преди. Може би, защото между нас не е имало нужда от много думи. Само поглед е бил достатъчен, за да се разберем помежду си. Това е първият път, в който се обръщам към теб с писмо, и трябва да призная, че ми изглежда доста странно.

Когато сме давали интервюта, нашите коментари винаги са се сливали в една непрестанна игра… едно нескончаемо влизане и излизане: аз започвам тема, а ти стигаш до края и правиш финалния извод….; ти завършваш изречение и аз се включвам за последните думи.   С писалка и хартия, всичко е различно: думите са по-трудни, те имат по-дълбока значение, имат уникална стойност, толкова ценна и голяма, както ТИ винаги си бил и ще бъдеш за мен.

Ние сме създали Dolce и Gabbana заедно от нищо, със силата на нашата любов ние сме постигнали всичко, което имаме. Подкрепяйки се постоянно един друг ние успяхме да преодолеем  много трудности и много предразсъдъци. И дори и днес, благодарение на емоциите, които ни свързват неразривно, ние продължаваме да се изправяме заедно пред радостите и несгодите, които животът е приготвил за нас. Ти си моето семейство.

Толкова много години минаха от момента, в който за първи път чух гласа ти по телефона… всичко и нищо не се е променило оттогава. Любовта, която тогава почуствах просто се трансформира, като продължава да ме изпълва с прекрасни емоции. Ти си уникален и такъв ще останеш до края на живота ми, точно както и това писмо, което пиша ще остане уникално.

Обичам те!

Стефано

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...