Синди Крауфорд – по- красива от всякога

08 октомври 2014

Може ли някой дори и да предположи, че тази красавица скоро ще бъде на 50? Разбира се, че не! Една от най-популярните и високо платени манекенки в света се намира в изключителна форма и продължава да краси лъскавите списания.

Днес ви предлагаме да видите снимките от новата фотосесия със Синди Крауфорд за популярното издание Violet Grey.

cindy-crawford_10_2014

На снимачната площадка, под ръководството на модния фотограф Емма Темпест, Крауфорд демонстрира своята непреходна красота, както и модните тенденции от най-новите колекции на известните марки.

20141008-cindy-8

„Резултатите идват след време. Ако започнете да се грижите за кожата си на 35, няма да виждате осезаем ефект на момента, едва по-късно осъзнаваш колко много си спечелил“. Споделя манекенката и продължава: „Тайната е в това, че няма никаква тайна. Аз действам по добре изпитаната рецепта: не пуша, спя достатъчно, пия много вода и винаги намирам нещо, което ме прави щастлива.”, сподели с кореспондент на изданието звездата.

20141008-cindy-4

Майката на две деца, която се ожени за бизнес предприемача Rande Gerber, вече планира как да отбележи наближаващите 50 през февруари 2016.

„Да напиша книга с много снимки и есета за моите преживявания е интересен начин да отбележа своя юбилей,“ каза Синди за Violet Grey.

„Може би, именно това трябва да правим на рождените си дни, да погледнем назад, да проследим живота си. Това за мен е голямо пътешествие … ‘

20141008-cindy-2

Синди също си спомни за добрите стари 90 години, когато е била новоизлюпен модел.

„Помните ли през 90-те, когато хората мислеха, че една голяма купа макаронени изделия е нискокалорична опция? Така беше…, „каза Синди, като добави:“ Днес, това е като да ядеш високомаслен сладолед „.

снимки: Violet Grey

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)