Светлана Василева, Мариана Попова, Веско Плачков и Джино Бианкалана в Big Brother: Most Wanted

10 ноември 2017

VIP Brother свършва днес – на 10 ноември, а по стар обичай, веднага след това по Нова телевизия стартира и другият формат на „Големият брат“ – Big Brother All Stars. Този път той е под името „Big Brother: Most Wanted“, а от участниците, които влизат в Къщата, можем да си направим извода, че ни чака един не по-малко звезден сезон на шоуто.

Светлана Василева

Светлана Василева

На 99% сред тях е една от най-популярните плеймейтки у нас – Светлана Василева (позната също и под прякора си „Гонзовица“), новата светска двойка Мариана Попова и любимият й Веселин Плачков, както и вечно скандалният рокаджия Фънки. Сред другите имена, които чакаме, са бившият победител в шоуто Джино Бианкалана, както и .. ловецът на бежанци Динко от Ямбол.

Още по темата: В куфара на… Джино Бианкалана

Мариана Попова и Веско Плачков/Снимка: Facebook

Мариана Попова и Веско Плачков/Снимка: Facebook

Все още не е сигурно присъствието в Нови Хан и на не по-малко скандалният Иван Ласкин, както и две дами от поп фолк жанра – ветеранката в бранша Луна и младата надежда Дебора. Разбира се, все още нямаме потвърждение на 100% за нито един, но при всички положения, не ни остава кой знае колко време до понеделник, за да разберем със сигурност…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)