Светлана Василева и Гущеров стягат сватба

24 октомври 2017

Плеймейтката Светлана Василева и младият милионер Християн Гущеров се стягат за сватба.
Връзката между двамата, които се залюбиха в разгара на лятото тази година, сериозно се задълбочила и те са обсъждали да предприемат сериозната стъпка. Гущеров вече има един брак зад гърба си с фолкпевицата Мария, докато за моделката това ще е първо официализиране на отношения.ро

Светлана Василева в епизд от кулинарното шоу на In LIFE TV Кухня в рая

Светлана Василева в епизд от кулинарното шоу на In LIFE TV Кухня в рая

Първоначалните планове са щастливото събитие да бъде най-рано лятото или есента на следващата година, за да може всичко да бъде организирано по перфектния начин. За деца още не си говорили, но нищо чудно и те да излязат на дневен ред. Едно било сигурно – бъдещата сватба щяла да е изключително пищна и да засенчи всякакви подобни други тържества, които са правени на територията на страната ни, пише „България днес“.

Още по темата: Тартар Риба тон със Светлана Василева в Кухня в Рая – Епизод 11

Двамата вече сериозно са подготвени за семейния живот, като са се превърнали в домошари. „Християн и Светлана не излизат никъде. Само си стоят вкъщи. Не им е интересно да ходят по ресторанти и дискотеки, а предпочит да се наслаждават на домашната храна. Като се събират с приятели, също го правят вкъщи и там си купонясват и се отпускат да си пийват“, разказаха пред вестника приближени на популярната двойка.

От средата на август Гущеров и Василева живеят заедно в дома на бизнесмена в квартал „Бояна“.


Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)