Сватба във VIP Brother, Алекс Богданска каза „Да“ на Дани Петканов

19 октомври 2017

В изминалата вечер, романтиката измести противоречието и скандалите в Къщата на VIP Brother. „Възродените“ влюбени – Даниел Петканов и Александра Богданска се преоткриха отново, след като „Лудият репортер“ попита бившата си изгора иска ли да стане негова жена. Е, това бе част от сценария на Големия брат, като съквартирантите получиха най-любовната и най-сантименталната мисия в предаването до момента, но пък и двамата изпълнители съвсем не скриха емоциите си в пресъздаването й.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Мисията носеше името „Моята голяма луда българска сватба“, като преди сключването на брака, всички в шоуто трябваше да изпълнят отговорни задачи, свързани с реализацията й. По време на годежа пък, Алекс без да се колебае, отвърна „да“, а завладяна от позитивни усещания, младата двойка се замисли дали да не помоли Big Brother за истинска сватба и така да скрепи връзката си завинаги.

За съжаление, след това се стигна и до номинации, като при тях цели седем съквартиранти се оказаха застрашени от изгонване. Съдбите на Шеф Петров, Мегз, Дани Златков, Ваня Щерева, Алфредо,Тото и Енджи Касабие се оказаха в ръцете на бъдещите младоженци, а само късметът спаси Шеф Петров и Дани Златков от евентуално напускане в понеделник.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)