Руската примабалерина Светлана Захарова пред In LIFE TV

15 октомври 2017

Тя е примабалерината на “Болшой театър”, “Мариински театър” и “Ла Скала- Милано “. Тя е изящна и невероятна! Тя е  Светлана Захарова,  която заедно с партньора си Денис Родкин гостува за първи път в България. Поводът е балетният спектакъл „Жизел”, който ще представен в зала 1 на НДК в понеделник.

Примабалерината Светлана Захарова

Примабалерината Светлана Захарова

Удоволствие и чест за нас, In LIFE TV, е да сме медиен партньор на този невероятен спектакъл, а нашата репортерка Пепа Попова имаше и щастието да разговаря надълго със Светлана насаме. Очаквайте ексклузивното й интервю!

TON_5429

Истинското изкуство навсякъде по света среща топъл прием.  Това е първото ми идване в България и с много вълнение очаквам представянето на спектакъла, надявам се българската публика да ме приеме топло и радушно, каза тя. „Жизел” е една от любимите ми роли, за първи път я танцувах, когато бях на 17 г., това е много сложен спектакъл и удоволствие ще бъде да бъда пред софийската публика. Образът на Жизел се променяше в моите представи, но се придържам към определени нейни черти, но той се променяше от това с кого танцувам, пред кого, с кои дрехи, дори декорите са от значение, – призна примабалерината.

Сега вече имам много ярки емоции от собствения си живот, които помагат и които съпреживявам на сцената, така образът на героинята ми се обогатява с нови нюанси,

сподели Захарова.

Светлана застана пред нашата камера, за да разкаже за началото, идолите си, емоциите, които са я променили и новите си проекти, в които неизменно присъства и изключително талантливия Денис Родкин, който й партнира на сцената в Жизел.

А младата звезда на Болшой театър – Денис Родкин, сподели какво е научил от прима-балерината.

Очаквайте ексклузивните ни интервюта.

TON_5406

TON_5377

Светлана Захарова за първи път в България

Светлана Захарова за първи път в България

Ясни са имената на победителите в играта на In Life TV и Жокер Медиа за страхотния шоу спектакъл „Жизел“, който ще бъде представен утре вечер на сцената на НДК. Тримата щастливци, които са спазили условията –  да харесат страниците на In Life и Жокер Медиа във facebook, както и да споделят публикацията на профила си в социалната мрежа са Венелина Дековска, Зорница Василева и Михаил Георгиев.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)