Ревю и коктейл на Bridal Fashion - очарование и стил!

Ревю и коктейл на Bridal Fashion – очарование и стил!

09 ноември 2014

Прекрасната собственичка на Брайдал Фешън – г-жа Анелия Петкова представи в рамките на първото издание на конкурса „Super Model Universe“ най- новите колекции на представяните от нея световноизвестни модни марки – Rocco Barocco и Sherri Hill.

Ревю и коктейл на Bridal Fashion - очарование и стил!

Новата колекция на неаполитанския дизайнер Роко Бароко се нарича „Eternal beauty” и е вдъхновена от чара и непреходната красота от времето на Помпей. Визията на дизайнера характеризира артистичните елементи на класическото изкуство и архитектурата, които се трансформират в духа на ултра модерния универсален лукс.

DPP_18553

След прекрасните тоалети на Rocco Barocco, моделите представиха официалните рокли на Sherri Hill. Холивудската марка, която за отрицателно време стана любима на българските красавици е иновативна, свежа и с футуристични дизайнерски решения. На почит са кристалите – подвижни и статични, елегантната линия и преливащите отблясъци.

DPP_18559

 

DPP_18573

Финалът на конкурса бе подобаващ за голям празник – след толкова много красота, вълнение и награди г-жа Петкова организира за отбраните си клиенти, гости и делегати на „Super Model Universe“ изискан коктейл.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)