Пътешествията в България за 2015 г.

Пътешествията в България за 2015 г.

13 ноември 2014

Първият пътеводител за България на Peika.bg „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“ беше представен на 12 ноември в клуб Студио 5.
От Peika.bg отправиха предизвикателство към българите да опознаят по-добре страната и града, в който живеят, и да преоткрият вече познати места чрез историите и хората, свързани с тях.

Пътешествията в България за 2015 г.
„Сигурни сме, че ще успеем да изненадаме с нещо дори и най-запалените пътешественици. Искаме да ви покажем, че дори и на 50 километра от вас има невероятно интересни места, за чието съществуване дори не подозирате“, каза на представянето главният редактор на пътеводителя Мария Ангелова.
По време на представянето класическа и филмова музика свириха момичетата от КвартетЪТ, а гости на събитието бяха повече от 200 души.

DPP_19727
Кампанията на сайта за необикновени пътешественици ще продължи през цялата 2015 г. и има за цел да насърчи вътрешния туризъм в България. Подбраните в пътеводителя дестинации са сред по-малко познатите места в страната – най-голямата пейка в България в Димитровград, един манастир в скалите над река Нишава само на 60 км от София, няколко неочаквани музея (на киселото мляко, на солта, на лодкостроенето), Спасова могила от разказа на Елин Пелин, Славейковото училище в Търговище.

DPP_19718
Всички 50 идеи ще откриете в пътеводителя „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)