Първи снимки от звездната сватба

02 септември 2014

От момента, в който научихме за сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит, очаквахме да видим поне няколко кадъра от тържеството. В интернет пространството вече се появиха първите снимки.

Подобно на много други знаменитости, Пит и Джоли предоставиха изключителните права  за публикуване на снимките на две известни издания.  Каква е цената за удоволствието да имаш първите кадри от сватбата на една от най- обсъжданите и обичани звездни двойки остава загадка.

20140902-brad-1

Снимки от церемонията украсиха кориците на  сп. HELLO! и People. Главната роля, разбира се, бе поверена на прекрасната булка: тя избра за този ден бяла рокля от Atelier Versace, създадена от дизайнера на марката Luigi Massey.

„Луиджи за мен е като член на семейството. Не можех дори да си представя, че над сватбената ми рокля може да работи някой друг.”, сподели Анджелина.

20140902-brad-2

За воала на булката, обаче, се погрижиха нейните деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан. Именно техните рисунки бяха в основата на дизайна. Младоженците признаха, че са пристъпили към организацията на празника без излишно напрежение, а по- скоро с малко хумор:

„За нас беше важно, този ден да е спокоен и изпълнен със смях. Това е специален момент, който искахме да споделим с децата си и най- близките си приятели и роднини.”, допълни Джоли.

20140902-brad-post

И двете издания ще посветят броевете си на звездната сватба, така че очакваме повече нови детайли, които ще споделим с вас.

Снимки: HELLO! и People

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)