Първи годишни награди за благотворителност „Златно сърце“

10 юли 2014

На 9 юли  се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. За домакин на събитието бе избран столичният хотел „Балкан“, зала „Средец“.

DPP_12083

Основната цел на организаторите е да мотивира допълнително институциите, компаниите, отделната личност да бъдат по-съпричастни към различните обществени проблеми. Наградите се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Културни проекти; Развитие на регионите; Здраве и безопасност на работа; Популяризиране на доброволческия дух; НПО в действие; Политиката и институциите; Медиите и благотворителността; Приятели на човека; Личност-вдъхновител и др.

DPP_12114

Наградите „Златно сърце“ целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Награда „Златно сърце“ може да получи всяка българска или международна компания или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

DPP_12126

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.

DPP_12097

На официалната церемония присъстваха официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)