Първият роман на Константина Живова - "Завинаги" вече е факт

Първият роман на Константина Живова – „Завинаги“ вече е факт

28 ноември 2015

Очаквайте през месец декември във всички книжарници в страната първия роман на известната актриса и ТВ водеща Константина Живова – „Завинаги“. Книгата й е вдъхновена и изцяло посветена на любовта, една вечна и неизчерпаема тема. Авторката разказва една истински завладяваща любовна история, погледната от различни гледни точки и е убедена, че след прочита на книгата, всеки читател ще се замисли за чудото наречено „любов“.

Творбата ще ви развълнува, накара да се замислите, да се засмеете, да помечтаете и дори и да се преоткриете измежду редовете.

kose2

Константина Живова е актриса, телевизионна водеща и блогърка. През годините е била и организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява официално като момиче на предаването „Сблъсък“. В предаването „Станция Нова“ по Нова ТВ е била ко-водещ и в последствие водещ на реалити формат към „Станция Нова“ – „Топ прически“.

Популярна е и като една от водещите в предаването на ТВ7 „Жените говорят“, заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера тя е работила и зад кадър в екипа на предаването „Всяка Неделя“ на Кеворк Кеворкян по Нова Телевизия. Изявявала се е като актриса в някои български сериали, един от които е „Под прикритие“ (четвърти сезон).

В момента, авторката е посветила времето си на професията- блогър, създавайки и развивайки неин собствен видео-блог -TRY WITH INA!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)