Пускат допълнителен транспорт за Задушница

Пускат допълнителен транспорт за Задушница

01 ноември 2014

Допълнителен транспорт ще бъде осигурен за Задушница, съобщиха от Столичната община. Разкриват се временни трамвайни линии с маршрут кв. „Иван Вазов“ – кв. „Орландовци“; ж.к. „Борово“ – кв. „Орландовци“.

Трамвайна линия 18 и тролейбусна линия 9 ще се движат по временно разписание с увеличен брой превозни средства. За времето от 8:00 до 16:00 часа се разкрива временна автобусна линия 83А (за гробищен комплекс „Бакърена фабрика“) с маршрут – от КП „Бенакс“ по маршрута на автобусна линия 83 до бул. „Ломско шосе“, наляво по бул. „Ломско шосе“, наляво по ул. „Бели Дунав“ и по ул. „Хан Кубрат“ по маршрута двупосочно.

Разкрива се временна автобусна линия 108А (за гробищен комплекс „Бакърена фабрика“) с маршрут – от ж.к. „Люлин – 5“ по стария маршрут на автобусна линия номер 108 (в посока ул. „Бели Дунав“ – от бул. „Сливница“ по ул. „Адам Мицкевич“) до ул. „Бели Дунав“, надясно по ул. „Хан Кубрат“, наляво по ул. „Христо Силянов“, наляво по бул. „Ломско шосе“, наляво по ул. „Бели Дунав“ и по ул. „Хан Кубрат“ по маршрута двупосочно.

Автобусите по маршрут 63 и 64 ще се движат по временно разписание с увеличен брой превозни средства (за комплекс „Боянски гробища“).

За времето от 8:00 до 16:00 часа се разкриват временни автобусни линии за обслужване на гробищни комплекси „Централни гробища“ и „Малашевски гробища“.

снимка: gustonews.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)