Проф. Михаил Константинов

03 октомври 2014

ГЕРБ – 100 мандата, БСП – пада под 60 мандата, а ДПС ще постави личен рекорд, от порядъка на „40 +“ мандата, но не над БСП. Това каза математикът проф. Михаил Константинов пред TV7, по повод предстоящите парламентарни избори на 5-ти октомври.
Ето какво заяви още той:

„Дистанцията няма да е голяма, но бих казал, че медалистите са очевидни. Бих казал, че и четвърто и пето място се знаят. Страшна битка има на три партии, които висят на 4-процентовия простор на бариерата и се чудят някъде да се хързулнат“, каза още проф. Михаил Константинов.

„Служебният кабинет на господин Близнашки взе футболната топка, сложи я на дузпата, където стои господин Сидеров, разшири вратата настрани и нагоре и помоли вратаря да отиде и да пие кафе и господин Сидеров отиде, и дори и да не разбираше от политически футбол щеше да вкара, а той от политически футбол разбира. В момента зорлем вкарват „Атака“ в парламента с тези токове, ДКЕВР“, поясни проф. Константинов.

„Трагедията в с. Горни Лом, това последно предупреждение, което ни праща съдбата да стресне малко така наречената българска политическа класа, които да вземат да си опичат акъла и след изборите, независимо от техния резултат да сформират някакво управление, което да изкара поне едни 2 години, да ни избута по някакъв начин от това, което ни чака, а не да видим старите политиканствания и безобразия. Защото аз имам чувството, че този път народът ще стане и ще ги измете и ще имат много сериозни неприятности, включително лични и физически неприятности. Така че, каквото и да стане на тези избори, задължително сформиране на стабилно управление с цената на всичко. Ако трябва водещи фигури да се оттеглят назад, нека да няма видни политици в правителството, но трябва да има стабилно управление за 2 години“, подчерта проф. Михаил Константинов.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)