Принц Хари се среща с Ема Уотсън?

23 февруари 2015

Имат ли интимна връзка британският принц Хари и новата надежда на английското кино Ема Уотсън – това е въпросът, който в последните дни занимава сериозно медиите на Острова. Според редица издания, екранната „Хърмаяни“ е привлякла вниманието на по-малкия брат на престолонаследника Уилям още преди месеци, но едва след като тя официално се раздели с приятеля си, ръгбиста Матю Джани, той е помолил техни общи приятели да им уредят среща.

emmawatson_princewilliam

Първоначално двамата се видяли в по-голяма компания с още 12 гости, но след като открили, че си допадат, те решили да задълбочат взаимоотношенията си. Доколко тези слухове отговарят на истината, знае само горепосочената двойка, но поне самата Ема Уотсън не отрече, че е в приятелски отношения с принца. „Това, че имахме приятен разговор, не означава, че трябва да се вярва на всичко написано в медиите“, коментира 24-годишната актриса в профила си в социалната мрежа Twitter, a самият Хари поне до момента предпочита да запази мълчание за случващото се между тях.

Emma-Watson-and-boyfriend-Matt-Janney

Любопитно е обаче, че звездата от поредицата за Хари Потър за първи път се вижда с 30-годишния принц, докато вече нееднократно се е срещала с брат му и баща му. Както е известно, Ема е активист за човешките права и посланик на различни благотворителни каузи и покрай тях вече на няколко пъти се е засичала както с принц Уилям, така и с баща им, принц Чарлз. Дали обаче, тази среща няма да се окаже съдбоносна за нея… особено, след като вече е ясно, че името „Хари“ бе съдбоносно и за успешната й кариера.

текст: Митко Попов
снимки: Express.co.uk, Harper’s Bazaar

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)