Предложение за брак на концерта на Любо Киров във Варна

20 август 2018

Близо 2000 души станаха свидетели на емоционално предложение за брак по време на концерта на Любо Киров от турнето „Както преди“ в Летния театър във Варна. Артистът не крие, че подобни предложения за брак са се случвали неведнъж на сцената.

Любо Киров Както преди

Ден преди събитието бъдещият младоженец Костадин Иванов се свързал с екипа на изпълнителя и заедно организирали изненадата за приятелката му Йоланда Йорданова. „Заедно сме от седем години и винаги сме харесвали музиката на Любо Киров, а „Мога“ е „нашата песен“, свързваме я с най-хубавите ни моменти. Веднъж Йоли на шега ми беше казала, че ако някога ще й предлагам брак, трябва да е именно на фона на тази песен и аз просто изчаках подходящия момент. Огромни благодарности на Любо и екипа му, че ми помогнаха да направя този момент наистина специален“, разказва Костадин.

Секунди след заветното „да“ на половинката му и под акомпанимента на бурните аплодисменти на публиката, Любо Киров изпълни „Мога“, както и песните от чисто новия албум „Както преди“.

Любо Киров

„За мен тези концерти са възможност както за нас, музикантите, така и за публиката, да споделяме и изразяваме любовта си чрез музиката. Няма по-хубаво нещо за един артист от това да види, че е вдъхновил някого да сподели своята любов пред толкова много хора. В Пловдив, Бургас и Варна изненадите и емоциите бяха страхотни, очакваме да ги преживеем и в останалите градове“, заяви изпълнителят.

Заедно с Маестро Живко Петров (клавиши), Калин Вельов (барабани и перкусии), Ангел Дюлгеров (китара) и беквокалистките от LaTiDa, Любо Киров продължава към следващите спирки от турнето – в Летните театри в Русе на 04 септември и Велико Търново на 05 септември.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)