Предвалентинска вечер в Кубчето

10 февруари 2015

Ние от In Life обичаме хубавите събития. И това не означава непременно балове със стотици гости или изискан прием с дрес код блек тай. Обръщаме внимание на всичко смислено, за което си заслужава да чуете. Представяме ви Бар Кубчето! Изглежда точно така, както и звучи – малко и компактно. В действителност той успешно води класацията на най-малките барове в столицата и събира максимум 10 човека.

DPP_26751

А ако все още не сте ходили на ъгъла на „Цар Асен“ и „Кърниградска“, няма как да сбъркате фасадата и да го подминете. Огледайте се за мозайка в барселонски стил, която приятно напомня за работите на Гауди. Вече сте на правилното място. Прозорец и стаичка – един бар, в който всеки вторник се нарича Вкусен Вторник. Но за това друг път, тъй като имаме намерение да ви срещаме често с техните събития.

DPP_26758

Понеделник вечер беше отредена на една предвалентинска вечер с романтичния Стойко Дуков и неговото изкуство. Имаме предвид проекта „Трубадур“ – той е солов и залага на класическата китара и поезията, авторски песни и кавъри на български, испански, английски, френски и руски език. Трубадурът има зад гърба си многобройни участия на български и международни фестивали, благотворителни инициативи и частни партита. В момента Стойко работи над първия си авторски албум.

текст: Марта Каменова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)