Правата на пациентите не са това, което бяха

05 юли 2014

Както стана известно, тази пролет, Стивън Содърбърг започна работа по поредицата Болница Никербокер (Knickerbocker Hospital), една история за „зародиша“ на медицината – във вида, в който я познаваме днес, но без антибиотици и анестезия, с еднакви шансове да оцелееш или да си отидеш от този свят в случай на инцидент. На 3 юли, в мрежата се появиха първите плакати, а много скоро ще бъдем в състояние да оценим и новия проект на режисьора на филми като Eleven …, … Twelve, „Бандата на Оушън“, „Секс, лъжи и видео “ и други хитове. Содърбърг привлече за главната роля на д-р Джон Текери звездата Клайв Оуен.

20140704-sod_01

Официалните плакати на сериала Knickerbocker Hospital са наистина впечатляващи, особено заради лозунги като „Хирурзите не са това, което бяха“, „Правата на пациентите не са това, което бяха“, „Монахините, не са това, което бяха”.

20140704-sod_09

С пускането на рекламните фотоси бе обявена и датата на премиерата: 8 август в 22:00 часа в САЩ по Cinemax. Надяваме се да видим сериала скоро и в България.

 снимки: Knickerbocker Hospital

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Очаквам филма с нетърпение.На страни една шега-Стивън Содърбър да не е черпил вдъхновение от нашата родина мила за този проект.То тук всичко е такова,каквото не беше. 😀

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)