Поли Паскова

Поли Паскова и лечителят Косьо Любенов възраждат българския дух на 21 март

09 февруари 2015

 Грандиозното събитие ще събере българи от цял свят в Арена Армеец

Силата на Космическата енергия ще бъде привлечена да опази България навръх първия пролетен ден – 21 март, в зала Арена Армеец в София. Грандиозното събитие е под наслов „Чрез Любовта да възродим Духа си и да съхраним България“, а организатор е фондация „Вадимелис“ и приятели, сред които и певицата Поли Паскова, заедно с дуетния й партньор Христо Косашки, ансамбъл „Чинари“, трио „Латида“ и други.

България е свещена, а ние сме благословен народ. За един по- добър живот и  светло бъдеще, трябва да знаем, че силата е в самите нас. В деня на пролетното равноденствие, когато  потокът на жизнена сила е най-голяма, нека се обединим и да помогнем за спасението на нашата красива планета Земя„, разказват за идеята си организаторите. Датата 21 март е важна за Земята, природата и България вчастност, защото в деня на пролетното равноденствие, когато енергията е най-силна и връзката между Космоса и Земята е в синхрон, хармония и вибрациите са умножени многократно. 2015 г. е астрологично построена за възход на България и всички българи, затова събирайки се в Арена Армеец,  чрез формата на залата и силата на хилядите единомишленици, заедно можем да си помогнем всеки на себе си и всички заедно, активирайки колективната енергия.  В  практики за здраве и активиране на вътрешната сила на българина, ни водят Дончо Кръстев и лечителят Косьо Любенов ,който помага на много българи да върнат здравето и хармонията в живота си. Неговата лична история рязко сменя посоката си преди 10 г. във Франция. „Заспах на волана от умора и се събудих след 48 часова кома в болницата с много тежки поражения и така да се каже – живея втори живот„, разказва той. След инцидента Косьо открива метода за лечение с Универсална Космическа Енергия. По думите му тя е Универсална, защото идва от Космоса, от Земята и от всичко, което ни заобикаля. След 15 години зад граница Косьо твърди, че българите всъщност са късметлии, тъй като живеят на едно от 7-те места на планетата с най-силна енергия. Затова съветва хората да търсят промяната в себе си, не в другите.

ЛЕЧИТЕЛ КОСЬО ЛЮБЕНОВ
Любенов прилага самолечение и лечение с Универсална Космическа Енергия по Метода на Ханиел. „Универсалната Космическа енергия на Светлината (нашата собствена жизнена енергия) е част от Универсалната Космическа Енергия, която облива и прониква от Космоса, Земята и всичко, което ни заобикаля“, допълва той.
В края на програмата близо едночасов концерт на Поли Паскова, Христо Косашки и ансамбъл „Чинари„ ще разтърси залата с кръшните български хора .
Поли Паскова е известна с патриотизма си, певица с 13 албума и със стотици концерти в България и в чужбина. Поли е категорична: „ Няма какво да чакаме вече, трябва да действаме, защото силата и възможностите са в нас –самите българи. Нека си подадем ръце, за да опазим безценния си фолклор, който е основна градивна сила в нашето нематериално наследство и енергиен стълб на България!“
Програмата на 21 март ще е през целия ден – от 10 до 21 ч. Ще има също  Здравословен Базар,  в който ще участват български и чуждестранни фирми,  насочени към здравословен начин на живот, традиционни и алтернативни методи на лечение.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)