Поли Генова пусна ново видео – „Героите“

08 януари 2019

Съвсем скоро, след като Поли Генова направи премиерата на новата си песен „Героите“ и сподели щастливата новина около личния си живот, певицата представи и видеото към песента. Aкцентът във видеото е съвременният танц в стил contemporary dance, изпълняван от Васил Дипчиков и Виктория Петрова.  Хореографията е дело на Милен Данков. Танцът разказва за емоциите, отношенията и метафората за създаване на нов живот между двама души.

Бъдещата житейска роля, в която може да видим Поли в самото видео, е и вдъхновението й зад „Гeроите“. Песента е наистина специална за нея, защото е посветена както на нейното ново семейство, така и на каузата в подкрепа на малките герои – недоносените бебета и другите герои – техните родители.

Героите на Поли Генова

Наскоро Pampers обявиха старта на мащабно дарение на специализирани пелени за недоносени бебета, което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. Това са единствените пелени в България, създадени специално за нуждите на най-крехките създания у нас, родени през втория триместър на бременността и с екстремно ниско тегло – от 800 грама.

Текстът на песента е на самата Поли, а музиката пишат съвместно с Красимир Тодоров.Видеото е заснето малко преди Коледа в Nu Boyana Film Studios. Режисьор е Любомир Печев, с когото работят за трети път. Песента “Героите” ще бъде част от предстоящия албум на певицата.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)