Поканете лятото на масата си

Сподели:

След толкова дъжд и колебания, лятото вече е при нас и трябва да го вкусваме с пълни шепи. Ако все още не сте достигнали до морския бряг и не сте се потопили във ваканционните емоции, то тогава… поканете морето при вас!

IMG_1950

То може лесно да дойде при вас, вместо да чакате напрегнато вие да отидете при него, при това само с една декорация на вашата маса. Поканете приятели, уикендът е особено подходящо време за това, и подредете масата с морски декорации. В нашето предложение дори всяка чиния за блюдата е взаимствана от морето – чинии с формите на риби, купички за сос – морски звезди и раковини, плата – морски звезди. И всичко това в задължителното бяло и синьо. Но дори и да нямате подобни съдове, с най-обикновени бели и сини чинии, и с подходящите аксесоари и стилизация – ефектът би бил същия.

IMG_1946

Платата са ръчна изработка и носят усещане за лято, за по-непринуден обяд или вечеря с приятели. Нежните салфетки от лен и фин памук придават класа и издават усета и отношението  на домакинята – затова бъдете внимателни с тях.

IMG_1940

А декорациите – камъни, миди, раковини… това море от образи на лятото оставяме изцяло на вас! Нямаме никакво съмнение, че към така подредена маса чудесно ще върви и някое ястие с морски дарове

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...