Поканете лятото на масата си

05 юли 2014

След толкова дъжд и колебания, лятото вече е при нас и трябва да го вкусваме с пълни шепи. Ако все още не сте достигнали до морския бряг и не сте се потопили във ваканционните емоции, то тогава… поканете морето при вас!

IMG_1950

То може лесно да дойде при вас, вместо да чакате напрегнато вие да отидете при него, при това само с една декорация на вашата маса. Поканете приятели, уикендът е особено подходящо време за това, и подредете масата с морски декорации. В нашето предложение дори всяка чиния за блюдата е взаимствана от морето – чинии с формите на риби, купички за сос – морски звезди и раковини, плата – морски звезди. И всичко това в задължителното бяло и синьо. Но дори и да нямате подобни съдове, с най-обикновени бели и сини чинии, и с подходящите аксесоари и стилизация – ефектът би бил същия.

IMG_1946

Платата са ръчна изработка и носят усещане за лято, за по-непринуден обяд или вечеря с приятели. Нежните салфетки от лен и фин памук придават класа и издават усета и отношението  на домакинята – затова бъдете внимателни с тях.

IMG_1940

А декорациите – камъни, миди, раковини… това море от образи на лятото оставяме изцяло на вас! Нямаме никакво съмнение, че към така подредена маса чудесно ще върви и някое ястие с морски дарове

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)