Пожарната в Лондон очаква бум на повикванията заради „50 нюанса сиво“

13 февруари 2015

Филмът „50 нюанса сиво“ може да доведе до неудобни ситуации през уикенда. Пожарната служба в Лондон съобщи, че очакват увеличен брой сигнали сред премиерата на филма. Тя сподели опасенията си, че след прожекцията на филма на 14 февруари ще има бум на заключените в белезници.

От април 2014 г. до сега пожарникарите са се отзовали на 393 сигнала. От пожарната съветват хората за проявяяват здрав разум и да използват телефон 999 само за наистина спешни случаи.

„Ефектът „50 нюанса“ води до бум в инцидентите с белезници, така че се надяваме хората, които го гледат, да проявят здрав разум, за да си спестят резила. Напомням на всички, че 999 е спешен телефон и трябва да се използва единствено като такъв“, заяви Дейв Браун от Лондонската пожарна.

Пожарната коства на данъкоплатците средно 295 паунда всеки път, когато я повикат за неподходящ инцидент, което се случва почти всеки ден. През ноември пожарникарите в Лондон били повикани от лекари в Кинг`с Колидж,за да отстранят два метани пръстена от члена на мъж, който не можал да ги свали в продължение на 3 дни.

снимка: opi.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)