Писмо от Брад Пит

Сподели:

Анджелина Джоли и Брад Пит са заедно вече девет години (въпреки че идеята за сватба е  само в дългосрочните им планове или филмови сценарии), отглеждат шест деца и водят класациите за най-обичащите се двойки в Холивуд. И въпреки солидния опит и история, която имат, романтиката все още присъства в отношенията между двамата.

World Premiere Of Disney's "Maleficent" - Arrivals

Онзи ден, например, в интервю за австралийска телевизия Анджелина заяви, че по време на снимки в различни краища на света, те поддържат връзка чрез кореспонденция. И не, не електронна, а традиционна – саморъчно написани писма, пликове, пощенски марки и многобройни пощенски печати. Такава кореспонденция между двойката се състоя съвсем наскоро – когато Джоли, като режисьор, работи по биографичния филм за олимпийския шампион по лека атлетика Луи Замперини – „Несломимия“ в Австралия, а Пит бе зает със снимките на лентата „Ярост“, посветена на събитията от Втората световна война в Лондон . Именно проектите, в които са били ангажирани през годините, са дали идеята за такъв старомоден и романтичен метод за комуникация.

39-годишната филмова звезда призна: „Решихме да се върнем към епохата, когато хората са живели отделно в продължение на месеци и дори години, и са били свързани само чрез писмата и буквите. И това много, много ни събра. Брат написа много грижовни и окуражаващи писма и това беше толкова романтично!“ Въпреки разказа на Анджи, за това, че новите технологии не са в състояние да изместят романтиката в живота, често, с тяхна помощ, можем да стоплим сърцето на приятел даже повече от писмо, написано на ръка.

В същото интервю, актрисата разказа как е посетила с таблет в ръка 97-годишния Луи Замперини в болницата през последните дни от живота му, и му е показала част от филма, посветен на самия него. „Бях много впечатлена от тази сцена: един човек на прага на смъртта да гледа живота си на екрана.“

image_big_19295

По старомоден или високо технологичен начин – важното е да бъдем добри.

 

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...