Писателката Кармел Грийнууд за първи път у нас за Бизнесдама на годината 2014

05 декември 2014

Очарователната писателка Кармел Грийнууд бе специален гост на Евгени Минчев за състоялите се годишни награди в конкурса Бизнесдама на годината 2014. Позитивнатаи вечно усмихната дама бе специален гост в Резиденция Анастасия Бутик Хотел и бе така любезна да даде за IN LIFE блиц интервю. За вас, почитатели:

–  Разкажете ни за книгата си  „Да събудиш мама“ и какво Ви провокира да я напишете?

Кармел:  Двете ми големи деца бяха хероино зависими. Това е една история как те се излекуваха от вземането на наркотици и сега те са добре. Техният баща, моят първи съпруг, умря от алкохолно натряване. И тогава те станаха зависими. Дъщеря ми, която 20 години беше хероино зависима, сега е главен терапевт в The Priory в Лондон, където се лекуват всички знаменитости от наркотични зависимости. Аз написах книгата, за да помогна на други хора и майки да знаят какво да правят.

DPP_20962
– Освен с писането – с какво още се занимавате?
Кармел: Аз говоря за любовта. Аз помагам на хората да бъдат щастливи. Да отворят сърцата си и да бъдат щастливи. Аз написах още книгите: „ Letting go and loving life. How to bring energy & abundance towards you.” и „Soul energy”. Ако хората имат проблем те идват да ме видят и аз им помагам да отстранят проблема, да отворят сърцата си, за да обичат.Можете да намерите мои видео клипове, в които изнасям лекции на фейсбук страницата ми: www.facebook.com/carmel.greenwood и в  @YouTube.

– Вие сте сред най-добрите приятелки на Елтън Джон и неговия съпруг Дейвид Фърниш. Какво бихте ни разказали за тях?
Кармел: Те набират много средства за СПИН фондации и помагат на много хора по света.

– С кои популярни личности още поддържате контакти?
Кармел: Nancy Dell’Olio и Graham Northon, който има ТВ шоу в Англия. Бяхме най-добри приятелки с майката на Робин Уилямс. Те идваха при мен докато тя беше още жива. Той ми каза, че може да даде много любов, но не знае как да приема любов.

DPP_20959
– Пишете ли нова книга в момента?
Кармел: О, да. Пиша книга за любовта. Как да отворите сърцето си, за добрите взаимоотношения.

– Има ли преведени Ваши книги на български език?
Кармел: Не, но ако някой ги преведе, много ще се радвам. Силвия Шонлебе, заедно с г-н Евгени Минчев планират да направят академия за помощ на жени да успеят и аз ще дойда отново да говоря пред тях.

– Ако трябва да опишете своя живот в книга – кое ще е нейното заглавие и защо ще се спрете точно на него?
Кармел: „Greatfull for a loving life.” (Благодарна за един любящ живот). Благодарна съм за всички неща, които научих. Аз идвам от Австралия и съм родена в „пущинака”, така че научих доста.

DPP_21427
– Вашият съпруг е икономист, а вие сте писателка. Случва ли се понякога някой да дава професионални съвети на другия при все че работите в толкова различни области?
Кармел: Да. Аз бях стоков брокер и преди имах собствена компания в Хонг Конг. Мъжът ми, John Greenwood, спаси икономиката на Хонг Конг през 1997г., когато Маргарет Тачер обяви, че Хонг Конг се връща обратно на Китай и хонгконгския долар се срина, защото никой не вярваше в него.

Едно интервю на Марио Трифонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)