Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън с романтично циганско лято

23 септември 2014

Пипа Мидълтън и нейният приятел, Нико Джаксън, се възползваха от хубавото време в Coccaro, Италия, в събота  и напуснаха очертанията на плажа за да си направят романтична разходка в морето. Малката сестра на Кейт Мидълтън работи върху тена си, докато носи лилав бански от две части и щастливо си приказва с Нико. Причината да долетят в  Италия е  сватбата на техните близки приятели Чарли Гилкес и Анеке фон Трот Тейлър, която се състоя в Монополи. Разбира се, Пипа не беше единствената VIP персона на сватбата, тъй като принц Хари и принцеси Евгения и Беатрис също бяха в присъствения списък.

Пипа Мидълтън и нейният приятел Нико Джаксън

Пипа Мидълтън и нейният приятел Нико Джаксън

Младоженецът е добър приятел с двамата кралски братя Хари и Уилям, въпреки че Уилям  беше зает  и не успя да дойде. Той  е предпазлив в светските си изяви и пътува само по неизбежни ангажименти, в знак на солидарност с тежката втора бременност на съпругата си Кейт.

Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън все повече прилича на сестра си Кейт. Преди време тя преследваше друг имидж и стайлинг, но виждайки безспорния успех и завоевания на сестра си, промени излъчването и визията си.  Двамата с Нико се държат по-влюбени от всякога и ще се окаже,че наистина са, защото любовният им роман изглежда все по-красив.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)