Пипа Мидълтън с романтично циганско лято

Сподели:

Пипа Мидълтън и нейният приятел, Нико Джаксън, се възползваха от хубавото време в Coccaro, Италия, в събота  и напуснаха очертанията на плажа за да си направят романтична разходка в морето. Малката сестра на Кейт Мидълтън работи върху тена си, докато носи лилав бански от две части и щастливо си приказва с Нико. Причината да долетят в  Италия е  сватбата на техните близки приятели Чарли Гилкес и Анеке фон Трот Тейлър, която се състоя в Монополи. Разбира се, Пипа не беше единствената VIP персона на сватбата, тъй като принц Хари и принцеси Евгения и Беатрис също бяха в присъствения списък.

Пипа Мидълтън и нейният приятел Нико Джаксън
Пипа Мидълтън и нейният приятел Нико Джаксън

Младоженецът е добър приятел с двамата кралски братя Хари и Уилям, въпреки че Уилям  беше зает  и не успя да дойде. Той  е предпазлив в светските си изяви и пътува само по неизбежни ангажименти, в знак на солидарност с тежката втора бременност на съпругата си Кейт.

Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън все повече прилича на сестра си Кейт. Преди време тя преследваше друг имидж и стайлинг, но виждайки безспорния успех и завоевания на сестра си, промени излъчването и визията си.  Двамата с Нико се държат по-влюбени от всякога и ще се окаже,че наистина са, защото любовният им роман изглежда все по-красив.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...