Печен лаврак с пресен розмарин и лимон на скара

28 август 2018

Необходими продукти:

4 лаврака

2 лимона

4 стръка розмарин

3 с.л. зехтин

черен пипер

сол

 

Начин на приготвяне:

Рибите се почистват и се намазват отвътре и отвън със зехтин, сол и черен пипер. Вътрешността на рибата се пълни с тънки резени лимон и цял стрък пресен розмарин.

Лавраците се слагат да се пекат на скара, докато получат хрупкава коричка и от двете страни. Може да се сервират с пържени картофи или картофено пюре.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)