„Перфектната майка“

„Перфектната майка” на Ейми Малой

13 септември 2018

Каква е историята на „перфектната майка” разкрива писателката Ейми Малой в своя роман. Миналата година стана ясно, че по него ще бъде заснет филм с участието на актрисата Кери Уошингтън, която ще бъде и продуцент. Освен нея, продуценти на проекта ще бъдат „Три-стар“, Ейми Паскал и Рейчъл О’Конър.

Към края на август на българския книжния пазар се появи книгата на Ейми Малой „Перфектната майка”. Тя се публикува от издателска къща „Бард” и включва 352 страници.

Корицата на книгата „Перфектната майка“ (Бард, 2018)

Корицата на книгата „Перфектната майка“ (Бард, 2018)

За книгата от издателите:

Едно излизане по женски за няколко часа забавление. Нищо повече…

Наричат се Майските майки − група майки на бебета, родени в един и същ месец. Два пъти седмично те се събират в парка, за да си правят компания. Една гореща лятна вечер излизат да разпуснат за няколко часа в местен бар, но през това време се случва ужасна трагедия – бебето на една от тях, Уини, е отвлечено. Тя с неохота е оставила момченцето си на бавачка, но приятелките й са я уверили, че всичко ще бъде наред. А сега то е изчезнало.

Разследването разбива на парчета илюзорната квартална идилия. Наяве излизат лъжи, тайни от миналото и скрити мотиви. На изпитание са подложени бракове, кариери и приятелства. В напрегната надпревара с времето залогът е животът на невинно дете.

снимка: pixabay.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)