Евгени Минчев

Певицата Nells се оказа че е „Без спирачки“

05 декември 2014

Поп певицата Nells, направи премиера на най-новия си видеоклип „Без спирачки“ на грандиозно парти в шоурума на Hitachi, където събра много медии , популярни личнности и близки приятели, а кавалер на младата нашумяваща певица беше нейният приятел.
 „Без спирачки“ е обещаващ проект, реализиран от амбициозен екип ! Текстът е на самата Nells, режисор на видеото е Христо Порязов. Музиката е дело на Светлин Къслев и Nells. Сюжетът залага на съвременен класически триъгълник и сблъсъците по пътя в търсенето на любовта. В ролята на изкусителката се въплъти чаровната Деси Георгиева, бранд и маркетинг Мениджър на Who is who за България!
111unnamed (1)
За новият си музикален проект певицата сподели :“Без спирачки“ е най-личната ми изповед до този момент, която съм пресъздала в песен. Писна ми да слушам за силната жена, която се справя с всички житейски ситуации безпроблемно. Исках да достигна до всеки, който е бил слаб. Който е бил излъган, разочарован, който се е предавал неведнъж в живота си. И с цената на много усилия, все някак-си отново се е изправял на крака. Видеото беше заснето в шоу-рума на Hitachi, за което трябва да благодаря на г-н Николай Младжов! Стайлинга беше поверен на Деси Георгиева. Тя изигра и централна роля във видеоклипа.
11unnamed (1)
Славата започва силно да застига чаровна възпитаница на Music Shcool – Лондон. Почти веднага след премиерата на клипа Nells беше и един от ВИП гостите на „Бизнес дама на годината“ където обаче я придружаваше не приятелят а и кавалерстваше г-н Николай Младжов редом до едни от най-популярните лица в родния шоу бизнес и известни личности  зад граница гости на Лорд Евгени Минчев .
текст и снимки: Danny Levan

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)