Патриция Кирилова: „Време е жените да поемат България!“

Сподели:

Ето една откровено феминистка позиция за бъдещето на страната ни, която не звучи еретично, а тъкмо обратното:

Според мен дойде момент жените в политиката да се обединят за едно бъдещо управление вече по законите на женската природолюбива и грижовна същност. Другите нямат никакъв шанс, не знам дали се изразявам ясно, но на хората така им е писнало, вече са готови на крайности. А по-добре да го направим по мирен път.
В България няма нито една партия, представена в парламента, която да не е финансирана от антибългарски интереси. Затова на власт идват хора, които са бедняци, без постижения в нито една сфера и за един мандат стават милиардери. Тези, които защитавате партийни позиции, ако четете малко повече, ще разберете, че Българите не следват пътя на ЕС или на някой друг, а водят към по-добър свят всички народи, цялата днешна цивилизация.

Патриция Кирилова
Патриция Кирилова

След нейното изграждане през последните поне 10 хиляди години, откакто имаме яснота за пътя на нашите предци, днес ние БолгАриите трябва да проправим път на нов обществен строй – за да спасим този свят, изтъкан от икономическо и друго робство.

С наближаването на изборите все повече ме питате какво ще се случи този път. Моят отговор е: „За 25 години се убедихме, че политиците ни работят по чужд план за геноцид спрямо българите, които знаем кой и защо иска да унищожи. Политици, които крадат, вече никога няма да управляват България – това е истината, която аз знам и ще правя всичко възможно да спре този геноцид. Дълг на всеки българин е да пази своя род, Райската земя, в която сме. Това носим в нашите гени, а те вече работят по Вселенския план за възраждане на БолгАриите – в превод на сто езика – Божият народ. Народ, който ще тръгне към възход когато начело застане истински Българин, съчетал триединство от Държавник, Духовен водач на народа и пръв в битките за свобода и равенство. В нашите партии такъв не виждам, но виждам сред патриотите, с които работя. И знам, че те ще спасят България, а не крадците, правещи се на политици!

текст: Патриция Кирилова

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...