Памела Андерсън се съблече за нова рекламна кампания

05 април 2017

Памела Андерсън е почти на 50, но определено няма намерение да се разделя с титлата си на една от най-сексапилните жени в света. Като доказателство за това твърдение „главната спасителка на Малибу“ отново се съблече и  демонстрира перфектна фигура. Този път – за рекламната кампания на бельото Coco de Mer.

Съвсем естествено, фигурата на Андерсън веднага стана обект на обществено внимание и коментари. Андерсън отговори на тези коментари в портала People.com, разкривайки тайната на своята хармония:

Всъщност, аз не се тормозя с дълги тренировки. Обичам дълго да се разхождам по плажа. Обожавам онова приятно усещане на умора след дългите разходки по брега или по музеите, например. Не пропускам ежедневния стречинг и леките упражнения. Аз обичам да танцувам, обожавам балета, с който почнах да се занимавам в Париж. Имам много по-голяма гъвкавост, отколкото сила!

Памела също така обясни, какво точно обича да прави в залата:

Веднъж се настаних в малък красив хотел, в който имаше малка фитнес зала. Опитах няколко пъти да тренирам там. Тогава видях книгите и тренирайки прочетох „Наполеон и Жозефин“ на френски език. Скучно ми е в залата, ако не чета книги!

Памела се грижи за фигурата си, но много по-голямо внимание обръща на здравето, въпреки че проблемът с хепатита сега е само неприятен спомен:

Мисля, че вегетарианството е това, което ме кара да се чувствам млада. Аз съм здрава – това е изключителен труд и продължавам да работя за моето здраве!

Диетата на Памела Андерсън се състои от стандартен набор от плодове и зеленчуци, включително авокадо, грейпфрут, целина и краставици. Но в нея има място и за други, по-малко зелени продукти: френска франзела, хумус, питка, капучино безкофеиново кафе и, разбира се, вино розе. Андерсън отбелязва, че го харесва твърде много, но не изпада в излишни притеснения по този повод. Вместо това се наслаждава  на живота и на новия си дом в Сен Тропе.

Във Франция има толкова вкусна храна! Ако ядете хубава храна, тялото по-лесно я усвоява, а вие от това изглеждате само по-добре!

– ентусиазирано казва Андерсън.

Pamela Anderson Coco de Mer Credit: Rankin

Pamela Anderson Coco de Mer Credit: Rankin

Разбира се, правилното хранене и физическа активност са ключът към доброто здраве. А също така и  романтичните връзки. При Памела всичко е на ред и по този показател: тя наскоро призна, че има романтични отношения с 45-годишния основател на Wikileaks – Джулиан Асанж, който редовно посещава в посолството на Еквадор в Лондон. Неговото заточение  е свързано с факта, че британската полиция ще го арестува и предаде на правосъдието, в случай че излезе от посолството. Но Памела вярва, че всичко ще приключи по възможно най-добрия начин съвсем скоро:

Той е герой! Един ден всички ще разберат това! Той пожертва толкова много, за да сподели истината!

 

Pamela Anderson Coco de Mer Credit: Rankin

Pamela Anderson Coco de Mer Credit: Rankin

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)