„Пазители на галактиката“

02 август 2014

Marvel Studios, създатели на глобалните блокбъстър поредици „Железният човек“, „Тор“, „Капитан Америка“ и „Отмъстителите“, представят нов героичен екип – „Пазители на галактиката“.

Marvel's Guardians Of The Galaxy Ph: Film Frame ©Marvel 2014
„Пазители на Галактиката“ е филм, зареден с много екшън и епични космически приключения, които разширяват Вселената на Marvel. Дръзкият авантюрист Питър Куил известен в Галактиката като „Звездният повелител“ се оказва обект на безпощадно преследване от главорези, след като е откраднал мистична сфера, силно желана от Ронан – могъщ злодей с амбиции, заплашващи цялата Вселена. За да избяга от неуморимо преследващия го Ронан, Куил неохотно сключва примирие с група от четирима неудачници – Ракетата, миеща мечка, запалена по оръжията; Грут, подобен на дърво хуманоид; смъртоносната и загадъчна Гамора и жадуващия за отмъщение Дракс Унищожителя.

Marvel's Guardians Of The Galaxy Ph: Film Frame ©Marvel 2014

Когато Куил открива истинската мощ на сферата и заплахата, която тя представлява за цялата Вселена, ще трябва да положи всички усилия да мобилизира сбирщината от свои съперници за последен, безрасъден отпор, от който зависи балансът в Галактиката.

Guardians Of The Galaxy NK_FINALCC_GRD26_ft_dom_t2_v25rev_wt6.089531
В „Пазители на Галактиката“ на Marvel Studios, който за пръв път се появява в брой 18 от комиксите „Супергероите на Марвъл“ (януари 1969 г.), участват Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, със специалното участие на Вин Дизъл като гласа на Грут, на Брадли Купър като гласа на Рокет, Лий Пейс, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Джимон Хунсу, Джон Райли, Глен Клоуз в ролята на командир Раел, и Бенисио дел Торо в ролята на Колекционерът.

Guardians Of The Galaxy NK_FINALCC_GRD26_ft_dom_t2_v25rev_wt6.088631
Режисьор на филма е Джеймс Гън, продуцент е Кевин Фейги, изпълнителни продуценти са Луис Д’Еспозито, Виктория Алонсо, Джеръми Лачам, Алан Файн, Стан Лий. Сюжетът е на Никол Пърлман и Джеймс Гън, а сценарист е Джеймс Гън.

Guardians Of The Galaxy NK_FINALCC_GRD26_ft_dom_t2_v25rev_wt6.088334
Премиерната дата е 8 август 2014 г., в кината, на 3D.

снимки: Forum Film Bulgaria

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)