Очарователна вечер на Миро в MAGNITO

23 ноември 2014

Звездата на младата ни музикална генерация Миро сътвори прекрасна вечер в култовия столичен пиано бар  MAGNITO.
Всички посетители имаха възможност на живо да се докоснат до атрактивната ни звезда, да чуят любима музика и да се забавляват до зори.

Очарователна вечер на Миро в MAGNITO

Очарователна вечер на Миро в MAGNITO

Мирослав Димов Костадинов, който всички ние наричаме артистично Миро е роден на 10 март 1976 година. Няма да бъдем справедливи, ако го наречем само певец, защото той е също така и композитор, текстописец и продуцент.  В началото на кариерата си –  до 18-тата си година печели всички престижни национални музикални фестивали и редица международни. А през 2000 година заедно с Галина Курдова създават дует Каризма. Двамата се превръщат в най-популярното име в България, но за съжаление на многобройните си фенове се разделят след седем години.

DPP_20863

Миро и до днес продължава успешно да превзема музикалните среди, да диктува мода и да е любимец на хиляди фенове.  След култовите дуетни песни с Галя от „Еклисиаст“ са „Рискувам да те имам“, „Колко ми липсваш“, „Ще избягам ли от теб“, „Минаваш през мен“ и др. Днес не по-малко любими са и „Губя контрол“, „Сувенир“,  „И ти не можеш да ме спреш“ и много други.

DPP_20891

Един от най-очарователните пиано бар клубове в София MAGNITO прави много силна серия от откриването си до днес – всеки уикенд на сцената му може да се докоснете до изключителните имена на българската музика. След Васил Найденов и невероятна вечер с Дияна Експрес, почитателите на клуба имаха възможността да видят и Миро. Но това със сигурност е само началото за MAGNITO.  В предстоящият пълен със събития месец декември изненадите не спират!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)