От Лондон с любов

05 ноември 2014

На 3 ноември британската модна къща Burberry публикува на официалния си уебсайт рекламно видео, но не обикновено, а специално – коледно, носещо прекрасното име „От Лондон с любов”. Една от главните роли в него е поверена на Ромео Бекъм, който не за първи път си сътрудничи с модната марка.

От Лондон с любов

От Лондон с любов

Ромео, който е вторият по възраст син на Дейвид и Виктория, следва стъпките на майка си в модната индустрия. След успеха на първата му реклама момчето било лично избрано и поканено за снимки от самия творчески директор на Burberry Кристофър Бейли.

Рекламната лента е заснета в най-добрите традиции от златната ера на Холивуд и мюзикълите на Бродуей. Основната идея във видеото е: колко важно е да не пропускаме своя шанс… Колко важно е да изразяваме чувствата си, за което, разбира се, ще ни помогне кутия с логото на Burberry.

20141104-burberry-03

Невъзможно е да не отбележим, че камерата просто обича 12-годишния син на Дейвид и Виктория Бекъм – той изглежда изключително добре и естествено в кадър, играейки ролята на Купидон в класически шлифер, с чадър и шал в разпознаваемото бежово каре и с неговата запазена марка – лъчезарна и чаровна детска усмивка.

20141104-burberry-05

„Ромео има чар, стил и голяма енергия. Радвам се, че той ще бъде главният герой в нашата празнична кампания“, заяви Бейли.

Единствено видеото може да потвърди изписаните тук думи. Насладете му се!

снимки: Кадри от видеото

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)