От днес започват Скорпионите. Пазете се от ужилване!

23 октомври 2014

Хората се деляли на Скорпиони и на пострадалите от тях. Нали знаете тази приказка? Ето  – от днес настава царството на тази толкова харесвана и отричана зодия. 

По традиция в първия ден от действието на всеки зодиакален знак, ви представяме 10 положителни и 10 отрицателни черти на Скорпионите:

10 положителни страни на Скорпионите: 

– Скорпионите се отличават със силна и невъзмутима воля. Те са упорити и безумно енергични;

– Тези хора обичат да преодоляват трудностите. Колкото по-силен, смел и труден е проектът, толкова по-голяма привлекателност той притежава за тях и толкова по-голяма е вероятността за техния успех. Изглежда те се радват повече на самата борба, отколкото на чувството на изпълнение на известна задача;

– Скорпионите притежават твърде оригинални и артистични вкусове и имат слабост да са заобиколени от лукс. Имат изящен вкус при избор на дрехи и всичко каквото купуват. Имат усет към изкуствата и мистиката;

– Притежават удивителна способност да се самоконтролират;

– Скорпионите имат славата на най-сексуалните представители на зодияка;

–  Спокойствието, самоопределеността, строгостта на характера ги правят сериозни стратези и успешни ръководители;

– Лицата под знака Скорпион са обикновено със здрава физика и едно резервирано достойнство в държанието си. Този знак означава една съсредоточена природа, макар понакога неразумно раздаваща се;

– Тяхната симпатия вместо да се изразява в неефективни думи, взема по-добрата форма на разумно обмислени, навременни и полезни действия, които носят подкрепа и практическа полза.  Но по-голямо впечатление прави истинската им цена, отколкото техният външен блясък.

– Да се откажат, да отстъпят, да капитулират – това са непонятни за тях неща. За тях съществуват само два вида мнения: неправилни и тяхното собствено. Това, че имат врагове не ги смущава, напротив, това ги стимулира.

– Скорпионите са духовно верни, неуморими и точни, приятели, на които може да се разчита.

scorpion_zodiac_wallpapers_star

 

10 отрицателни страни на Скорпионите:

– Скорпионите често стават жертви и трябва да понесат големите  превратности на съдбата, произтичащи от тяхната прекомерна амбиция и неизчерпаема енергия;

– Много от лицата, родени под този знак, са склонни да отлагат започване на дадена работа и да не изпълняват навреме обещанията си. Много чувствителни са към ласкателства – могат да стоят от сутрин до вечер и да слушат с удоволствие хвалепствия. Това не означава, обаче, че после няма да ужилят ласкателя;

– Трудно  контролират своя гняв, ревност и страст;

– Скорпионите удрят, бодат, хапят, преди още другите да го направят. Че атаката на другите никога не би се състояла, че Скорпионът в своята дълбока мнителност спрямо врага, който фактически е негов ближен, само си е въобразил всичко това, не променя нещата. Това държане Скорпионът има навсякъде: на работа, в обществото, в приятелството и в любовта.

– Умеят много добре да заключат отмъщението в чекмеджето и да го извадят след 20 години не горещо, а студено. Те винаги сервират отмъщението студено!

–  Скорпионът е надарен с голям талант да открива слабостите, ахилесовата пета на другите и с отрова, за да стреля и убива точно на тези места;

– Скорпионите са безмилостни врагове или съперници. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Понякога са упорити и проницателни, критичното им чувство се отнася обикновено до скрития смисъл на нещата и неминуемо предизвиква агресивността на противниците им.

– Не са способни на самокритика, винаги са прави и света ще обърнат, за да наложат мнението си.

– Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат.

 

– Скърпионът е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.

Управляваща планета: Марс, Плутон
Стихия: вода
Щастливи числа: 4, 5, 8, 9
Подходящ цвят: ярко червено, малиново, всички огнени цветове
Камъни: рубин, корал, аквамарин, берил, кристал, малахит, топаз
Талисман: бръмбър, скорпион, череп
Девиз: Аз желая

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)