Орден на Британската империя, в който е „замесена“ България

Сподели:

Председателят на Британско-българската търговска камара Бил Драйсдейл бе отличен вчера по време на специална церемония, известна като инвеститурата в двореца Холирудхаус в Единбург, проведена от Кралицата. Нейно Величество лично връчи на г-н Драйсдейл  Ордена на Британската империя.

Тази награда е признание за дейността на Бил Драйсдейл  в посока британски бизнес интереси в България, за неуморните му усилия за насърчаване на бизнес връзките между Англия и България, и неговият забележителен принос за повишаване на популярността на Британско-българската търговска Камара по време на неговото ръководство.  Г-н Драйсдейл е и съосновател, и първи председател на Българския форум на бизнес лидерите (BBLF), първоначално създаден като филиал на принца на Уелс International Business Leaders Forum. След първоначален кариера в KPMG в Шотландия, Бил е управляващ съдружник на KPMG Полша и след това KPMG България и Македония.

spot_img

ПРочети още

„Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ по кината през ноември

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало. На 17 ноември, само в кината,...

Евровизия със специално парти в България за втора поредна година

Част от приходите от събитието ще бъдат дарени на украински благотворителни организацииБългарското събитие за Евровизия – Sofia Eurovision...

Нов БГ сериал: „София вкъщи“ от 29 май по bTV

Премиерният български сериал „София вкъщи“ скоро ще превземе ефира на bTV. В 12 поредни епизода той ще пренесе...

Атракции, предизвикателства и приключения в европейската нощ на музеите в Ямбол

На 13 май, събота, Ямбол ще се включи за поредна година в Европейската нощ на музеите. Усилия обединяват...