Омлет с картофи по испански

01 септември 2018

Необходими продукти:
картофи – 500 г
зехтин – 1/2 ч.ч. за готвене
лук – 1 малка глава
яйца – 5 броя
сол
черен пипер
магданоз за поръсване

Начин на приготвяне:
Обелете, измийте и настържете на едро ренде картофите. Сгорещете зехтина и ги сложете да се изпържат. Щом се зачервят леко, прибавете нарязания на ситно лук. Щом и той омекне, прибавете разбитите яйца и изпържете като омлет от двете страни. Преди да се стегне посолете на вкус и добавете черен пипер. Преди поднасяне поръсете с магданоз.

снимка: cookingtheglobe.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)