ОБИЧАМЕ ТЕ, МАМО! Обяснение в любов от момчетата…

08 март 2015

Мила, МАМО! Ние всички много те обичаме! Ето защо искаме да ти подарим един вълшебен ден! И докато ти спиш ние, мъжете в къщата започваме сериозни приготовления за празника!

12

Добре де! Не сме никак сръчни! Без теб… всичко е толкова сложно и непостижимо…

1_11_15_Bugaboo_8934

Репетирам сега песента, която искам да ти изпълня, когато отвориш очи и да те поздравя за празника…

1_11_15_Bugaboo_8734

И картина ти рисуваме! Май малко понацапахме… Дано тате помогне да изчистим преди да си се събудила!  Искаме всичко да е наред за празника и ти да се събудиш с усмивка и… поне днес да не вършиш нищо!

1_11_15_Bugaboo_8784

Приготвяме ти и закуска, мамо!  Може би ще ти отворим доста работа след това, но… поне е от сърце! Зарадвай се, моля те! Не се ядосвай колко сме несръчни!

4

Ние, може би, не можем да приготвим това, което ти всеки ден правиш за нас. Не можем и да сме подредени като теб. Не успяваме и да сме така добри и да живеем по правилата, които ни задаваш… Но! Но! Ние те обичаме! Нали точно за това си ни ти!

15

Да ни подреждаш! Да ни даваш посоките в живота, да ни усмихваш! Да ни създаваш щастие и уют!
О! Ти се събуди! Честит 8-ми март, мамо! Обичаме те!

2

И след всички поражения, които причинихме у дома, то нека да се поразходим цялото семейство. Заедно! Това е толкова любимо!

1_11_15_Bugaboo_9083

Мамоооо! За къде сме без теб? Кой ще ни вкарва ред! Кой ще ни организира и ще ни вземе шапката и жилетката и…играчките и бутилката с вода и…

1_11_15_Bugaboo_8665

Обичане те МАМО! От  всички добри и признателни деца и мъже! А,.. аз съм от мъжете, да не ме преброите в групата на децата, моля!

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)