Никол Шерцингер разкрива сърцето си в новия си сингъл Run (видео)

30 ноември 2014

Бившият лидер на Pussycat Dolls Никол Шерцингер зарадва милионите си почитатели по света с ново парче и официален клип към него. Композицията носи името Run и е първи сингъл от предстоящия й албум Big Fat Lie, който се очаква да се появи на пазара в САЩ в началото на 2015 година.

Nicole_Scherzinger1
„Песента неслучайно е озаглавена по този начин. Чрез нея аз се опитвам да насърча хората да преодолеят трудностите от емоциите, които ги плашат или задържат на едно място. Знам, че всички ние имаме своите близки хора, а взаимоотношенията с тях провокират появата на мисли в подсъзнанието ни, които ни карат да се чувствате неудобно и неуверено. Важно е да избягаме от това“, разкрива Шерцингер.

Никол не крие, че създаването на Run e провокирано от лични изживявания, признавайки, че сърцераздирателната балада разказва за труден епизод от живота й, в който (колкото и трудно да е за вярване) е била изцяло пренебрегвана като жена.

Никол Шерцингер разкрива сърцето си в новия си сингъл Run (видео)

Никол Шерцингер разкрива сърцето си в новия си сингъл Run (видео)

„С целия ми нов албум аз се опитвам да разкрия чувствата си пред света. Винаги, когато сте изправени пред лъжа, вие трябва да се опитате да намерите пътя към истината – само това ще ви помогне отново да намерите покой и да се приемете, какъвто сте“, завършва Шерцингер.

снимки: GlamourMagazine.co.uk

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)