Николай Манолов: Да срещнеш правилните хора

18 август 2016

Твърди, че е започнал да пее още от гърнето в детската ясла. Смята, че успехът идва в правилното време, на правилното място, но задължително и с правилните хора. И е благодарен, че ги е срещнал по пътя си. Като Нейно Величество Лили Иванова, която е една от първите забелязала таланта му.

Роден в Горна Оряховица само преди 27 години, той уверено и големи крачки е тръгнал към голямата сцена – там, където, както самия казва „публиката не може да бъде излъгана“. Или го можеш, или не.

Харизматичен, благороден, усмихнат, най-младият изпълнител на музикално-продуцентска компания Жокер медиа Николай Манолов, преди година стана и носител на няколко първи награди в поредица от международни музикални фестивали и дори грабна една от двете награди на Световната организация на фестивалите и артистите– WAFA в МАЛТА.

Срещаме Ники, малко след като се завърна от 25-тото юбилейно издание на един от най-престижните музикални конкурси в Източна Европа „Славянски базар“, където пя вече не като участник, а като лауреат и сподели с нас тръпката от това да се качиш на една сцена с големия Майкъл Болтън.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)